Kijkers spreken schande over ‘Blind Getrouwd’: “Jullie moesten je schamen” Buitenland
Buitenland

Kijkers spreken schande over ‘Blind Getrouwd’: “Jullie moesten je schamen”

Kijkers spreken schande over ‘Blind Getrouwd’: “Jullie moesten je schamen”

Zondagavond maakten we alweer kennis met twee nieuwe koppels in ‘Blind Getrouwd’ op VTM. Veerle en Sven gaven elkaar het jawoord, en volgende week zien we hoe Nathalie voor het eerst kennismaakt met haar man Dennis.

Kijkers waren wel even van hun melk na een beeld uit het voorstukje van de aflevering van komende zondag. “Zag ik nu net goed dat er een ziekenwagen stond bij de bompa van Nathalie volgende week? Hoop dat ik verkeerd zag.” “Ja ook gezien”, reageert iemand hierop. “Heel erg. Ik hoop dat alles goed afloopt en dat hij goed herstelt.”

Sommige mensen waren echter niet te spreken over hoe VTM het beeld gebruikte. “Jullie moesten je schamen”, klinkt het teleurgesteld. “Deze man die onwel wordt als cliffhanger gebruiken. Plus est en vous.” En nog een ander schrijft: “Ik vond dat ook ongepast, dit hadden ze nooit mogen uitzenden. Maar dat is VTM, hè: sensatiepers tot en met.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws