Advocaten Bart De Pauw schrikken: “Natuurlijk hebben wij daar een probleem mee” Buitenland
Buitenland

Advocaten Bart De Pauw schrikken: “Natuurlijk hebben wij daar een probleem mee”

Advocaten Bart De Pauw schrikken: “Natuurlijk hebben wij daar een probleem mee”

Na de ‘Telefacts NU’-reportage over Bart De Pauw werd er massaal een open brief gedeeld: #streepinhetzand. Zo wilde iedereen die deze boodschap overbracht de slachtoffers een hart onder de riem steken. De advocaten van Bart De Pauw reageerden ook op deze boodschap.

“Als het een oproep is om altijd eerst goed te luisteren naar wat alle betrokkenen in delicate dossiers te zeggen hebben, dan kan ik zulk initiatief alleen maar toejuichen’, zegt Michaël Verhaeghe in Dag Allemaal. “Als het echter weer eens een schuldigverklaring van Bart De Pauw inhoudt nog voor hij zich in de rechtbank heeft kunnen verdedigen, dan heb ik daar een probleem mee.”

“Bart krijgt al drie jaar bagger over zich heen”, klinkt het. “Maar nu komt eindelijk het moment dat hij zijn verhaal kan doen voor de rechtbank. Het is daar dat een oordeel zal worden uitgesproken, niet in een open brief.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws