-->

Cath Luyten over Frank Raes: “Ik was dat echt zó beu. Hij zal hard schrikken”

Cath Luyten over Frank Raes: “Ik was dat echt zó beu. Hij zal hard schrikken”
Dinsdag 23 Februari 2021 - 16:30   I   door Redactie

TV-maakster Cath Luyten en sportjournalist Frank Raes vormden járen een koppel, maar na vijftien jaar beslisten ze uit elkaar te gaan. Ondertussen is Cath samen met regisseur Eshref Reybrouck, maar aan voetbal ontsnapt ze nog steeds niet. Ze ziet meer voetbal dan ooit tevoren.

In Voet Vooruit kreeg Cath Luyten de vraag of ze door haar relatie met Frank Raes meer of minder van sport ging houden. “Minder”, reageert ze. “Frank gaat het niet graag horen. Maar op den duur was ik het echt zó beu."

"Ik denk dat Frank ook heel hard gaat schrikken dat ik hier zit. Hij zal zeggen ‘Huh, daar wou jij toch net van af?’ Het grappige aan het verhaal is dat ik nog steeds niet ontsnap aan voetbal”, gaat Cath verder.

"Ik kijk mee, maar dan eerder voor de details"

“Mijn huidig lief is ook een voetbalfreak. En mijn zoon ook. Er worden meer uren voetbal gekeken dan vroeger in het huis waar ik nu woon”, constateert Cath. “Ik kijk heel graag mee, maar dan eerder voor de details."

"Ik kijk dan wat er is veranderd aan het kapsel van de trainer, of ik zie dat het gebit van Jürgen Klopp nog witter is geworden dan de week ervoor. Maar op het spelletje zelf kan ik mij geen negentig minuten focussen.”

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot  I  voetbal