Dinsdag 23 Februari 2021 - 21:30   I   door Redactie

‘Lionel Messi is razend na beslissing van Kevin De Bruyne’

‘Lionel Messi is razend na beslissing van Kevin De Bruyne’

Lionel Messi (33) staat op een belangrijk kruispunt in zijn carrière. De Argentijn is na dit seizoen einde contract bij FC Barcelona en gaat andere oorden opzoeken. Rest de vraag waar de toekomst van de felbegeerde Messi ligt.

Manchester City trekt al máánden aan de mouw van Messi. Als Barcelona niet moeilijk had gedaan, dan had Messi vorige zomer ook effectief in het Etihad Stadium getekend. Manchester City hoopt Messi met een jaar vertraging alsnog aan de haak te slaan. Maar ondertussen liggen de kaarten anders.

Messi twijfelt of het wel de juiste beslissing is om bij The Cityzens aan de slag te gaan. Volgens Don Balon is Messi naar verluidt razend dat Kevin De Bruyne overweegt om te vertrekken bij Manchester City omdat de onderhandelingen over een nieuwe deal blijven aanslepen. Messi zou dolgraag samenspelen met De Bruyne en vindt het dan ook maar niets dat het bestuur van Man City onze landgenoot geen nieuw contract geeft.

Guardiola 

Mede daardoor is het nu uiterst twijfelachtig of Messi wel naar Manchester City gaat verhuizen. Trainer Pep Guardiola zou een ultieme poging willen ondernemen om zijn poulain over de streep te trekken. Maar ondertussen ligt Paris Saint-Germain op de loer en heeft Messi wel oren naar het lucratieve voorstel van de PSG-bazen.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Manchester City  I  Barcelona  I  Rode Duivels  I  KRC Genk  I  voetbal