-->

'Anderlecht-Kleedkamer verrast: Vincent Kompany grijpt zwaar in na Kortrijk

'Anderlecht-Kleedkamer verrast: Vincent Kompany grijpt zwaar in na Kortrijk
Woensdag 24 Februari 2021 - 08:30   I   door Redactie

Het zal nog wel het hele seizoen blijven rommelen bij Anderlecht. Naast de financiële miserie is er immers ook het 'proces' op het veld dat met horten en stoten verloopt.

Het 0-2-thuisverlies heeft er zwaar ingehakt bij Anderlecht. Er was de week voordien wel al de povere 0-0 tegen Cercle Brugge, maar dit had niemand zien aankomen. Al zeker Vincent Kompany niet. De Anderlecht-trainer kreeg overigens veel kritiek voor het feit dat hij zijn basiself door elkaar gooide. 

Weinigen die snapten dat Ait El Hadj en Miazga aan de kant moesten blijven en dat was ook te zien op het veld. Maar Kompany heeft blijkbaar het licht gezien en grijpt nu volgens La Dernière Heure terug naar zijn vertrouwde formatie. Met Al Hadj en Miazga. In de paars-witte kleedkamer zullen ze het wellicht ook niet meer weten.

Trebel

Overigens zou Kompany nog een verrassing in petto hebben. Zo zou hij volgens de Waalse krant ook voor het eerst sinds lang Adrien Trebel opnieuw aan de aftrap brengen. Die was lang geblesseerd en viel tot nu toe enkel in.

Poll: Kan Trebel Anderlecht naar een hoger niveau stuwen?TAGS  I  Anderlecht  I  KV Kortrijk  I  Sport  I  Voetbal