Erik Van Looy staat versteld van Margriet Hermans: “Hij stelde me meteen die vraag"" Buitenland
Buitenland

Erik Van Looy staat versteld van Margriet Hermans: “Hij stelde me meteen die vraag""

Erik Van Looy staat versteld van Margriet Hermans: “Hij stelde me meteen die vraag""

Margriet Hermans heeft in haar lange carrière al veel verschillende dingen gedaan. Zo was ze jarenlang een gevierd zangeres en presentatrice. Daarna stortte Margriet zich op de politiek. Enkele jaren geleden dook ze voor het eerst op in ‘De Slimste Mens’, dankzij Marc-Marie Huijbregts. Ze groeide uit tot een van de meest geliefde juryleden.

“Ik ken Marc-Marie goed van de tijd dat ik in ­Nederland optrad”, vertelt Margriet in een gesprek met Het Laatste Nieuws. “‘Waarom vraag je Margriet niet?’, zo stelde hij Erik Van Looy voor. Zo ging de bal in 2019 aan het rollen en ben ik een keer in de jury gaan zitten. Bij wijze van proef.”

“Het is niet omdat iemand beweert dat je alert en grappig bent, dat het ook zo is”, beseft Margriet maar al te goed. “Maar Erik was overtuigd en toen hebben ze me gelijk teruggevraagd voor het voorbije seizoen. Ondertussen ligt de vraag alweer op ­tafel voor 2021, maar dat moet nog worden afgeklopt."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws