Bondscoach Roberto Martínez bezorgt Simon Mignolet opdoffer van formaat voetbal
voetbal

Bondscoach Roberto Martínez bezorgt Simon Mignolet opdoffer van formaat

Bondscoach Roberto Martínez bezorgt Simon Mignolet opdoffer van formaat

Hij is aan een geweldig seizoen bezig bij Club Brugge, maar dat zal Simon Mignolet niet helpen bij de Rode Duivels. Want aan de positie van Thibaut Courtois als nummer één kan niet worden geraakt.

Zo ziet bondscoach Roberto Martínez het toch. In Het Laatste Nieuws laat hij zich immers uit over collega-Rode Duivel Courtois en diens fantastische prestaties bij Real Madrid.

"De mentale belasting voor een doelman van Real is enorm. En om dát niveau zó lang vol te houden - in maatschappelijke tijden waarin je zó veel zorgen of twijfels kunt hebben als persoon - is indrukwekkend", zwaait Martínez met lof. "Thibaut is een extreem voorbeeld van de definitie van 'een winnaarsmentaliteit'."

Simon Mignolet mag zijn hoop om nummer één te worden dus opbergen, terwijl de Limburger op basis van zijn goede vorm net weer dacht in aanmerking te komen. "Thibaut keept sinds het voorjaar van 2020 op een niveau dat éigenlijk fascinerend is. Hij is de beste", is de bondscoach overduidelijk. Dat kan aankomen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws