Koen Wauters zeer duidelijk in ‘The Voice’: “Als je zo komt optreden ben ik dubbel zo streng” Buitenland
Buitenland

Koen Wauters zeer duidelijk in ‘The Voice’: “Als je zo komt optreden ben ik dubbel zo streng”

Koen Wauters zeer duidelijk in ‘The Voice’: “Als je zo komt optreden ben ik dubbel zo streng”

Straks wagen opnieuw heel wat muzikale talenten hun kans tijdens de vierde Blind Auditions in ‘The Voice van Vlaanderen’. De concurrentie tussen de coaches laait stilletjes aan verder op en die is voelbaar wanneer een oude bekende van vorig seizoen uit team Koen voor de tweede keer haar kans waagt.

Vooral Tourist LeMC probeert de andere coaches te saboteren om te draaien: “Ik heb de andere collega’s proberen tegen te houden: niet drukken alstublieft! She’s mine!” Maar slaagt hij ook in zijn plan?

Tijdens de audities lijkt het even alsof de coaches ‘dubbel’ horen. En dat hebben ze wel degelijk goed gehoord, want identieke tweelingzussen Marysé en Isabeau proberen de coaches te imponeren met hun versie van ‘Let Me Down Slowly’ van Alec Benjamin.

Geen eenvoudige opgave, zeker niet als het van coach Koen afhangt: “Als je met twee komt optreden in ‘The Voice’ dan ben ik dubbel zo streng als anders. Met z’n twee is het gemakkelijker voor de stress. Het is dan ook zo dat ik tot nu toe in alle seizoen van ‘The Voice van Vlaanderen’ nog nooit gedraaid heb voor een duo.” Zijn de zussen met z’n twee dubbel zo overtuigend en doorbreken zij dit patroon?

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws