Vrijdag 26 Februari 2021 - 09:00   I   Foto: VTM  I   door Redactie

Bert Ostyn doet eerlijke bekentenis: “Ik heb me nooit zo gevoeld tijdens 'Liefde Voor Muziek'”

Bert Ostyn doet eerlijke bekentenis: “Ik heb me nooit zo gevoeld tijdens 'Liefde Voor Muziek'”

Bert Ostyn bereikt dankzij zijn deelname aan ‘Liefde Voor Muziek’ plots een veel breder publiek. “We zijn bekend bij festivalgangers, denk ik, bij mensen die bovengemiddeld veel met muziek bezig zijn”, klinkt het bij de zanger van Absynthe Minded.

“Het was al de derde keer op rij dat ik gevraagd werd voor ‘Liefde Voor Muziek’”, laat de zanger weten in Het Nieuwsblad. “Afgelopen zomer bracht ik met de band een nieuwe plaat uit, maar qua optredens lagen we al maanden stil omwille van corona. Maar ik heb een creatieve uitlaatklep nodig. Contact met een publiek.”

“Tijdens de eerste lockdown was er al eens een cameraploeg bij mij over de vloer gekomen en ik had daar fijne reacties op gekregen”, zegt Bert. “Dat heeft me doen beseffen: misschien moet ik 's wat vaker ja zeggen. Daar heb ik intussen de juiste leeftijd voor, denk ik."

"En ik heb me bij ‘Liefde Voor Muziek’ nooit op m'n ongemak gevoeld", aldus Bert. "Tien jaar geleden had ik mijn draai wellicht niet gevonden. Heel de tijd zou ik liggen piekeren: zit ik hier wel juist, klopt dit wel? Nu dacht ik: fuck it, let's go. En het doet me deugd dat zoveel mensen ervan genieten.”

TAGS  I  Bert Ostyn  I  Liefde voor Muziek  I  shownieuws