Zaterdag 27 Februari 2021 - 07:30   I   Foto: VTM  I   door Redactie

Sven uit 'Blind Getrouwd' staat plots op een goed blaadje bij Veerle: “Hiermee scoort hij pluspunten”

Sven uit 'Blind Getrouwd' staat plots op een goed blaadje bij Veerle: “Hiermee scoort hij pluspunten”

Zondag is het weer een nieuwe aflevering van ‘Blind Getrouwd’. En of dat de tv-format nog lang niet versleten is; de aflevering van vorige week haalde maar liefst 900.000 kijkers.

Veerle en Sven zijn het eerste 50-plus koppel van ‘Blind Getrouwd’ en maken zich klaar voor hun fotoshoot. Ondertussen gieren de zenuwen nog door het lijf van Nathalie en Dennis. Zij hebben elkaar nog niet gezien maar daar komt in de derde aflevering van 'Blind Getrouwd' verandering in op zondag 28 februari om 19u55 bij VTM.

Sven en Veerle vieren hun huwelijk met dichte vrienden, familie en hun drie kinderen. En die familie-uitbreiding doet Veerle alvast deugd: “Het zijn echt drie leuke miekes. Dat is heerlijk om te zien. Ik ben ook zeer verheugd dat Sven zo ne ‘family man’ is, dat zijn alleen maar pluspunten.”

Sven wil ook een duidelijk statement maken met zijn nummerkeuze voor de openingsdans. Terwijl ‘Dat Ik Van Je Hou’ van de Nederlandse cabaretière Claudia De Breij door de feestzaal klinkt, toont Sven zich van zijn gevoeligste kant. 

TAGS  I  Blind Getrouwd  I  shownieuws