Vrijdag 26 Februari 2021 - 22:00   I   Foto: VTM  I   door Redactie

Hier zaten de ‘Familie’-kijkers echt niet op te wachten: “Zeer jammer”

Hier zaten de ‘Familie’-kijkers echt niet op te wachten: “Zeer jammer”

In ‘Familie’ ontmoette Raven een nieuw, sympathiek familielid: Isa. Zij is de kleindochter van zijn vermoedelijke grootvader, de papa van Lars. Niet alle kijkers zaten op dit nieuwe personage te wachten.

“De volgende generatie, deze Isa, allemaal goed en wel. Maar jammer genoeg zien we steeds minder van de familie Van den Bossche, waar alles mee begonnen is”, klinkt het bij de fans op de sociale media. “Het mooiste van wat er vroeger gebeurde is zo goed als verdwenen.” 

Daar zijn heel wat fans het mee eens. “Inderdaad”, reageert iemand. “Alle ogen zijn tegenwoordig gericht op Lars-Veronique-Raven. Peter, Mieke, Guido en Hanne zijn erg in de minderheid en dat is heel jammer. Marie-Rose komt er binnen een paar maanden wel terug bij.” 

“Zo kunnen ze weer een nieuwe familie introduceren, natuurlijk”, lezen we nog. “Jan Van den Bossche heeft jammer genoeg nog maar een klein rolletje. En niet eens één gelukkig getrouwd koppel, want dat had kunnen gebeuren, maar ja dan moet Hanne wel zien dat ze die Tony loslaat.”

TAGS  I  Familie  I  shownieuws