Zondag 28 Februari 2021 - 17:00   I   Foto: VRT  I   door Redactie

Drama op komst in ‘Thuis’: “Dit gaat er gebeuren met Paulien”

Drama op komst in ‘Thuis’: “Dit gaat er gebeuren met Paulien”

De droom van Paulien en Kobe ligt aan diggelen. Het ziet ernaar uit dat zij hun wens om een kindje te adopteren mogen opbergen. Kijkers vrezen dat Paulien binnenkort iets vreselijks zal overkomen.

“Ik vrees dat het weer bergaf zal gaan met Paulien”, schrijft een kijker op een van de ‘Thuis’-fansites. “Ze hunkerde zo naar een kindje. Zij en Kobe gaan uit elkaar groeien door het verdriet, denk ik. En Jacques zal Paulien als eerste een troostende schouder bieden en zo zal zij in zijn val lopen. Want ze ziet niet in hoe slecht hij is. Hij gaat haar drogeren en verkrachten en voor dood achterlaten.”

“Het zal niet lang meer duren tussen Paulien en Kobe”, denkt een ander. "En dan zal Jacques haar ongetwijfeld willen troosten, let op mijn woorden! Paulien kan beter oppassen.” En nog: "De relatie van Kobe en Paulien staat onder druk, en ze zullen misschien uit elkaar gaan. En Jacques zal met open armen klaarstaan om haar op te vangen. Ik denk dat hij haar gaat vermoorden, een fout gaat maken en zo ontmaskerd zal worden door Dieter.”

TAGS  I  Thuis  I  shownieuws