Moeder van vondeling 'Arthur' heeft al 2 kinderen: "Ze is opgelucht" Royalty
Royalty

Moeder van vondeling 'Arthur' heeft al 2 kinderen: "Ze is opgelucht"

Moeder van vondeling 'Arthur' heeft al 2 kinderen: "Ze is opgelucht"

De politie kon de moeder van de vondeling 'Arthur' in Antwerpen identificeren. Het gaat om een 38-jarige Poolse dame. De vrouw blijkt nog twee andere kinderen te hebben.

De vrouw was ongewenst zwanger. Niemand was daarvan op de hoogte. Nadat ze in de ancht van 4 op 5 maart alleen bevallen was, sloeg ze in paniek. Ze heeft dan een plaats gezocht om het kind achter te laten. Van de vondelingenschuif had ze naar eigen zeggen nog nooit gehoord.

“De dame gaat door een zeer zware emotionele periode, ze heeft ook enkele privéproblemen. Het gaat om een poetsvrouw die in het wit haar boterham verdient en geen strafblad heeft. Ze woont al een tijdje in Antwerpen maar haar Nederlands is niet zo goed", zegt haar advocaat Thibaud Delva in Het Nieuwsbad.

"Ze had daarom nog nooit van de vondelingenschuif gehoord. Ze is nu vooral opgelucht dat het kindje goed terechtgekomen is, er viel echt een last van haar schouders. Ze heeft volledig meegewerkt aan het verhoor.”

Hereniging?

De vrouw heeft nog twee oudere kinderen. Of ze ooit herenigd zal worden met haar zoontje, is niet duidelijk. “Dat zal ooit wel ter sprake komen, maar dat is nu veel te vroeg. Sowieso is er een gerechtelijk onderzoek, waarna ze zich zal moeten verantwoorden. En daarnaast wordt ook een dossier op de jeugdrechtbank geopend.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws