Maandag 1 Maart 2021 - 14:00   I   Foto: Photonews  I   door Redactie

Koning Willem-Alexander en Máxima zorgen voor mediastorm: “Zo arrogant van hen”

Koning Willem-Alexander en Máxima zorgen voor mediastorm: “Zo arrogant van hen”

De tijd dat de Nederlandse koning Willem-Alexander en zijn vrouw koningin Máxima een van de voorbeeldigste koningsparen van Europa vormden, lijkt voorgoed voorbij. Tijdens de coronacrisis heeft hun reputatie onherstelbare schade opgelopen, zo klinkt het bij onze noorderburen.

Niet alleen werd Willem-Alexander meermaals betrapt zonder mondmasker, ook Máxima heeft de nodige kritiek op haar nek gehaald. Zo werd zij tijdens een Zoommeeting betrapt op online shoppen. Daar zijn beelden van. “En dan ook nog eens zónder schoeisel aan haar koninklijke voetjes”, zegt de hoofdredactrice van en Nederlandse website in Primo. “Over arrogantie en desinteresse gesproken! Willem-Alexander en Máxima hebben op deze manier zeer voortvarend al hun ruiten ingegooid.”

“De ontevredenheid over het functioneren van de koning is groot. Vooral de jeugd heeft lak aan het koninklijk huis", klinkt het. "De schade die Willem-Alexander en Máxima hebben veroorzaakt is zo goed als onherstelbaar. De roep om de afschaffing van de monarchie wordt op die manier steeds groter.”

TAGS  I  Koning Willem-Alexander  I  Maxima  I  shownieuws