Maandag 1 Maart 2021 - 18:00   I   Foto: VRT  I   door Redactie

Kijkers van ‘Thuis’ enorm ontgoocheld: “Opnieuw een slag in het gezicht”

Kijkers van ‘Thuis’ enorm ontgoocheld: “Opnieuw een slag in het gezicht”

In ‘Thuis’ willen Paulien en Kobe al erg lang een kindje. Toch lijkt het erop dat ze niet in aanmerking komen om een kind te adopteren. Kijkers leven erg mee met Paulien.

“Ik vind het een beetje oneerlijk”, schrijft een trouwe fan op de sociale media. “Paulien wou zo graag een kindje en krijgt nu alweer een slag in haar gezicht. Ik kan dan ook niet blij zijn voor Adil en Christine. Hopelijk komen Paulien en Adil ooit terug samen, dan wordt zij tenminste nog plusmama.”

“Nog maar eens vreselijk nieuws voor Paulien", reageert een ander. "Ik vind dat ze eindelijk eens geluk verdient met een kindje. Ze wilt dit al super lang. Jammer dat het weer zo moet gaan, hé.”

“Zo’n nieuws krijgen moet verschrikkelijk zijn wanneer je zo graag kindjes wilt”, aldus een dame. “En dan denk ik aan Paulien en Kobe, maar ook aan al die mensen die dat in het echte leven ook moeten meemaken.”

“Triest dat het alwéér bij Paulien is”, klinkt het nog. “Hebben die scenaristen een probleem met haar, of wat? Lijkt me niet leuk om altijd de miserie te moeten vertolken.” En we lezen ook: “Ik leef zo hard mee met Paulien. Het zal nog een moeilijke tijd worden voor haar.”

TAGS  I  Thuis  I  shownieuws