Maandag 1 Maart 2021 - 22:00   I   Foto: Instagram  I   door Redactie

An Lemmens geschokt door keiharde kritiek

An Lemmens geschokt door keiharde kritiek

An Lemmens heeft op de sociale media bijzonder veel kritiek gekregen omdat ze een vaccinatiecentrum heeft bezocht. Achteraf bleek ze zelf niet goed te zijn van de kritiek.

"Vandaag al eens een kijkje gaan nemen in het vaccinatiecentrum om een informatief filmpje op te nemen. Dikke merci aan alle vrijwilligers, het is daar top geregeld! Kijk er al naar uit om mijn spuitje te krijgen”, had Lemmens op de sociale media geschreven. Heel veel mensen vinden dat niet kunnen. Ze vinden het ongepast dat Lemmens daar "reclame voor maakt". Sommige mensen denken zelfs dat de presentatrice er zich voor heeft laten betalen.

Iets wat Lemmens met klem ontkent. “Waarom zou ik hiervoor betaald worden? ‘t Zou tof zijn daar niet van, elke keer centen ontvangen als ik wens dat we terug naar ons oude leventje kunnen", reageert ze. 

Frustratie

Zondag schreef Lemmens haar frustraties van zich af: “Oh boy, de shitload die een mens over zich heen kan krijgen op zo’n mooie zondagochtend... Ik ga een voorbeeld nemen aan m’n paard en genieten van deze dag. Ik wens jullie hetzelfde, er zijn er veel die het kunnen gebruiken”.

TAGS  I  An Lemmens  I  shownieuws