Dinsdag 2 Maart 2021 - 10:00   I   Foto: VTM  I   door Redactie

Piet Huysentruyt krijgt geweldig nieuws te horen: “Hier gaat mijn hart wel sneller van slaan, ja”

Piet Huysentruyt krijgt geweldig nieuws te horen: “Hier gaat mijn hart wel sneller van slaan, ja”

Sven Ornelis en Anke Buckinx belden maandag met een goedgemutste Piet Huysentruyt. VTM GOLD, het voormalige CAZ 2, brengt voortaan elke dag de ‘golden oldies’ uit de rijke VTM-geschiedenis op het scherm, en daar hoort ook ‘SOS Piet’ bij.

“Het doet mijn hart toch iets sneller slaan dat de oude afleveringen opnieuw uitgezonden worden”, zegt Piet in de ochtendshow van radiozender Joe. “Het zou toch fantastisch zijn als daar nu nog een tiende seizoen zou bijkomen? De tv-bazen zouden het me geen twee keer moeten vragen. Ik heb uit ‘SOS Piet’ geleerd dat de Vlaming heel graag kookt, maar dat dat soms al eens durft te mislukken. En bakken, daar lijkt ook iedereen fan van. Ook over mezelf heb ik veel bijgeleerd. Dat ik het goed kan uitleggen bijvoorbeeld.”

Piet verblijft momenteel in Zuid-Afrika. “En ik denk dat ik hier nog even ga blijven", laat hij weten. "De coronasituatie is hier precies iets beter. Sinds vandaag is het land uit lockdown, de cijfers gaan naar beneden en zijn de restaurants weer open. Goed nieuws dus”, besluit hij.

TAGS  I  Piet Huysentruyt  I  shownieuws