"Zij heeft het leven van Paul Severs gered" Buitenland
Buitenland

"Zij heeft het leven van Paul Severs gered"

"Zij heeft het leven van Paul Severs gered"

Paul Severs (70) wordt in een coma gehouden na een hartaanval dinsdagochtend, toen hij ging fietsen. “Paul is gevonden door een vrouw die toevallig voorbijwandelde, en die hem kon reanimeren. Zij heeft zijn leven gered", klinkt het in Het Nieuwsblad.

Severs ging een fietstochtje maken dinsdag. Hij woont in Sint-Renelde, bij Tubeke, net over de taalgrens. Hij zou al na enkele minuten een hartaanval gekregen hebben. Hij viel, niet ver van zijn huis, op de grond neer en kon de hulpdiensten niet meer zelf verwittigen.

Een vrouw heeft hem gevonden tussen 10 en 11 uur. Het is niet duidelijk hoe lang hij daar toen al lag. Die is meteen begonnen met hartmassage. De familie Severs weet niet wie de vrouw is. "Maar ze heeft zijn leven gered", klinkt het.

Het is niet duidelijk wat de toestand van Severs nu is. Volgens verschillende bronnen wordt hij in een coma gehouden. De familie van Severs wil zelf niet veel kwijt. “Zijn hart klopt, hij is in leven. Maar hoe hij er precies aan toe is, weten we zelf nog niet."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws