Vrijdag 5 Maart 2021 - 08:00   I   Foto: VTM  I   door Redactie

Nathalie uit ‘Blind Getrouwd’ heeft slecht nieuws voor Dennis: “Absoluut niet”

Nathalie uit ‘Blind Getrouwd’ heeft slecht nieuws voor Dennis: “Absoluut niet”

Voor de vier koppels van 'Blind Getrouwd’ kunnen de wittebroodsweken nu echt van start gaan. Tijdens hun honeymoon op het Griekse eiland Kreta is het aangenaam ontwaken met de eerste warme zonnestralen.

Voor sommigen voelt wakker worden naast hun kersverse man of vrouw al vertrouwd, anderen moeten er toch nog wat aan wennen. Deze huwelijksreis is dan ook de uitgelezen kans om elkaar nog beter te leren kennen. In de vierde aflevering op zondag 7 maart om 19u55 bij VTM verkennen de newly-weds het eiland op verschillende manieren. 

Dennis voelt zich meteen in z’n element op de jetski. De PK’s, de snelheid... ook Nathalie is blij dat ze een activiteit kunnen doen met pit. En als je niet van de jetski wilt vallen, houd je je maar beter goed vast. “Je weet dat je elkaar moet vastpakken als het wat sneller gaat. Je voelt ook beter wat er gaat gebeuren als je elkaar vasthoudt”, redeneert Dennis. Maar voor Nathalie voelt het toch nog heel onwennig: “Het voelt nog een beetje awkward en ik denk dat dit bij hem al veel vlotter gaat. Maar aanrakingen en zo, ik zit daar absoluut nog niet.”

TAGS  I  Blind Getrouwd  I  shownieuws