Sarah De Bie doet pijnlijke onthulling over Wout van Aert: “Dat was heel moeilijk voor hem” Wielrennen
Wielrennen

Sarah De Bie doet pijnlijke onthulling over Wout van Aert: “Dat was heel moeilijk voor hem”

Sarah De Bie doet pijnlijke onthulling over Wout van Aert: “Dat was heel moeilijk voor hem”

Het wielerseizoen is weer volop bezig. Morgen wordt de Strade Bianche gereden en dat wordt meteen de eerste grote test voor Wout van Aert. Al snel nadat hij voor het eerst papa werd, moest Wout alweer de baan op om te trainen.

“Het is wel een beetje aanpassen, natuurlijk”, zegt Sarah De Bie, de echtgenote van Wout en mama van hun zoontje Georges, op MNM. “Ik heb het geluk gehad dat Wout heel even thuis was, maar hij was heel snel alweer drie weken aan een stuk weg. Dat is dus wel wat moeilijk geweest, maar ik denk vooral voor Wout, om Georges achter te laten. Zo mist hij heel wat.”

Volgens Sarah doet Georges behalve slapen en drinken en drinken nog niet heel veel. “Dus uiteindelijk kunnen papa en zoon nog niet heel veel doen. Hij zal die schade dus zeker nog wel inhalen.” Momenteel wordt er dus vooral veel met FaceTime en videochats gewerkt. “Maar ik heb wel de indruk dat Georges zijn stem herkent, dus dat is wel plezant", besluit Sarah.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws