Vrijdag 5 Maart 2021 - 17:00   I   Foto: VRT  I   door Redactie

‘Thuis’-kijkers zijn er niet over te spreken: “Zo onprofessioneel!”

‘Thuis’-kijkers zijn er niet over te spreken: “Zo onprofessioneel!”

Dieter en Tim overliepen in ‘Thuis’ in De Withoeve na een lange drukke dag het onderzoek naar de moord van Jasper. Helaas voor hen, luisterde de dader Jacques mee. Kijkers vinden de aanpak van de twee politieagenten duidelijk maar niets.

“Leuk om te zien hoe Didi en Tim van elke plek hun bureau maken”, klinkt het sarcastisch. “Je gaat het zien: straks zijn ze niks met hun bewijzen wegens procedurefouten of iets dergelijks. Om te gieren, hoe die twee hun politiezaken bespreken in een café.” 

“Zo onprofessioneel van onze twee flikken. Zomaar ergens een beetje over hun werk zitten te praten. Tim zegt trouwens altijd: ‘Ik mag daar niks over zeggen’, maar hij staat wel altijd alles open en bloot te bespreken”, aldus een ander over deze kwestie.” “Echt hè”, reageert een dame. “Waarom zitten politiemannen een zaak te bespreken ineen openbare plaats zoals een café?”

“Dieter en Tim zijn niet echt professioneel. Je praat alleen op kantoor over je werk (en zeker als het handelt over gevoelige informatie).” En ook: "Welke flikken zitten er nu ook in een bed and breakfast waar veel volk kan komen te babbelen over zo'n zaken? Echt héél professioneel, hoor”, klinkt het lacherig.

TAGS  I  Thuis  I  shownieuws