Vrijdag 5 Maart 2021 - 18:30   I   door Redactie

'Zinédine Zidane en Real Madrid-spelers in shock na nieuws over Eden Hazard'

'Zinédine Zidane en Real Madrid-spelers in shock na nieuws over Eden Hazard'

Miserie. Anders kan je het niet verwoorden. Eden Hazard (30) blijft maar op de sukkel. De Rode Duivel liep begin februari een nieuwe blessure op en zou 4 tot 6 weken aan de kant staan. Hazard leek sneller dan verwacht te herstellen, maar niets is minder waar.

De Spaanse krant Marca meldt dat Hazard eind februari een slecht gevoel heeft ervaren in het spierweefsel van zijn geblesseerde linkerlies. Onze landgenoot moest noodgedwongen op de rem gaan staan en kon bijgevolg de groepstrainingen bij Real Madrid niet hervatten. Een nieuwe tegenvaller voor Hazard.

Twijfels

In de kleedkamer van Real Madrid reageerde men vol teleurstelling op het nieuws over Hazard. Trainer Zinédine Zidane hoopt dat hij snel weer over Hazard - toch één van zijn chouchou’s - beschikken. Dat Zidane het maar zonder Hazard moet blijven doen, doet de Fransman steeds meer twijfelen aan de Belg.

Ook medespelers zijn geschrokken van de nieuwe ontwikkelingen rond Hazard. Ze willen onze landgenoot er graag bij om hun doelstellingen te verwezenlijken. Sommigen vrezen ondertussen wel dat ze de beste Hazard nooit meer zullen zien bij Real. Hazard werkt ondertussen in alle rust verder aan zijn comeback. Hij hoopt over een tweetal weken speelklaar te zijn.

TAGS  I  Real Madrid  I  Rode Duivels  I  Chelsea  I  voetbal