Zaterdag 6 Maart 2021 - 16:00   I   Foto: VTM  I   door Redactie

Erg verrassende wending in ‘Familie’: “Zij worden een nieuw koppel”

Erg verrassende wending in ‘Familie’: “Zij worden een nieuw koppel”

De kijkers van ‘Familie’ zijn op de sociale media weer eens aan het speculeren geslagen. Ditmaal zijn ze er zeker van dat Cupido zijn werk zal doen bij twee van de hoofdrolspelers van de populaire VTM-soap.

Niemand minder dan Vanessa en Mathias zouden binnenkort wel eens een koppel kunnen gaan vormen, denken ze. “Ik denk echt dat Vanessa en Mathias bij elkaar de liefde gaan vinden”, schrijft een trouwe kijker op de sociale media. “Hopelijk wordt Mathias dan een klein beetje menselijker. Met de invloed van Vanessa zou dat toch moeten lukken?”

“Ik denk ook dat ze een koppel gaan worden”, reageert een ander op deze opmerking. “Maar ik vrees dat het niet lang zal duren. Het is slechts een kwestie van tijd voordat Vanessa met Benny een relatie zal beginnen. Maar dat kan ook een goede verhaallijn worden!”

Creep

“Jaja, Vanessa en Mathias worden een koppel!”, schrijft iemand vol overtuiging. “Mathias is wel een beetje een ‘creep’, en Vanessa zal wel snel doorhebben dat hij eigenlijk een grote loser is. En dan: naar Benny!” En zo denken velen erover. “Kan wel, hoor, Mathias heeft al met zowat iedereen een relatie gehad, dus Vanessa kan er nog wel bij”, lacht een fan.

TAGS  I  Familie  I  shownieuws