Zaterdag 6 Maart 2021 - 15:00   I   Foto: VTM  I   door Redactie

Kijkers van 'The Voice' zeggen allemaal hetzelfde over keuze van Tobe voor coach Niels Destadsbader

Kijkers van 'The Voice' zeggen allemaal hetzelfde over keuze van Tobe voor coach Niels Destadsbader

De 18-jarige Tobe kreeg vrijdagavond in ‘The Voice van Vlaanderen’ een staande ovatie na zijn versie van ‘Wicked Game’ van Chris Isaak. Alle vier de coaches draaiden zich dan ook om en het was Niels Destadsbader die aan het langste eind trok.

Ook de kijkers thuis werden volledig van hun sokken geblazen door de mooie stem van Tobe. Op de sociale media krijgt zijn performance dan ook heel wat positieve reacties. “Wauw, Tobe! Perfect gezongen, die staande ovatie was je meer dan waard!”, schrijft iemand op de sociale media.

“Een echt kippenvelmomentje”, laat een ander weten. “Tobe: de winnaar in spe!” En daar houdt het nog lang niet op: “Prachtig gezongen, het beste van heel ‘The Voice’ voor mij.” En ook: “Gewoonweg prachtig, hij zou wel eens de winnaar kunnen zijn!”

Niels Destadsbader

Toch zien de kijkers een minpuntje: sommigen denken namelijk dat Niels niet de ideale coach is voor Tobe. “Super gezongen, hoor, maar verkeerde coach voor hem”, klinkt het onder meer. “Volledig met je akkoord”, reageert een ander hierop. “Prachtig gezongen door Tobe en wellicht gaat hij een mooie toekomst tegemoet. Maar met deze coach..?”

“Inderdaad, jammer genoeg de verkeerde coach. Koen Wauters was volgens mij de perfecte coach voor Tobe geweest", lezen we nog. “Een serieuze kanshebber om ‘The Voice’ te winnen, maar hij past beter in Team Koen, vind ik", aldus nog iemand.

TAGS  I  The Voice  I  shownieuws