Zondag 7 Maart 2021 - 12:00   I   Foto: SBS  I   door Redactie

Kijkers van ‘Big Brother’ reageren stomverbaasd op wat Julie doet: “Komaan, dit is toch raar?”

Kijkers van ‘Big Brother’ reageren stomverbaasd op wat Julie doet: “Komaan, dit is toch raar?”

De bewoners van het ‘Big Brother’-huis mochten een persoonlijke brief schrijven aan een persoon naar keuze. Daarna konden ze deze brief komen voorlezen voor de camera. Er viel de kijkers toch iets bijzonders op.

Julie richtte haar brief namelijk tot haar broer. Dat wordt toch als merkwaardig bestempeld, aangezien zij thuis toch ook een geliefde heeft zitten. “Julie die een brief naar haar broer schrijft… Ben ik nu de enige die dit raar vindt?”, vraagt een kijker zich af op de sociale media. 

Het antwoord op haar vraag: duidelijk niet. Velen vinden het vreemd dat Julie haar vriend niet schrijft. “Waar is haar man ineens gebleven?”, klinkt het bij een ander. “Heel raar, hoor, en voor de rest maar roepen en brullen hoe hard ze haar kindjes mist.”

Liefdesbrief

“En waar is haar vriend eigenlijk in heel dit verhaal?”, stelt iemand zich de vraag. “Volgens mij heeft ze helemaal geen vriend, vandaar dat ze zo aan Michel plakt.” En ook: “Ik heb er geen probleem mee dat ze die brief aan haar broer schrijft, maar het valt mij alleen op dat ze het bijna nooit over haar vriend heeft. Of dat ze die mist of iets. Ik vind het vrij logisch dat je dan een brief aan je gezin schrijft.”

“Julie die haar broer een briefje stuurt en niet haar vriend? Je zou toch denken dat ze een boodschap heeft voor haar vriend, die toch op haar kindjes zou passen normaal gezien”, is ook nog een reactie. “Julie kon beter een liefdesbrief aan Michel schrijven ze vergeet gewoon haar vriend." 

“En weer stuurt Julie niks aan haar vriend. Ze heeft het alleen over haar kindjes en haar broer en Michel. Ik zou die meteen op straat zetten als ik die vriend was", besluit iemand.

TAGS  I  Big Brother  I  shownieuws