-->

Kat Kerkhofs klapt uit het bed over Dries Mertens: "De hele Kamasutra erbij halen"

Kat Kerkhofs klapt uit het bed over Dries Mertens:
Zaterdag 6 Maart 2021 - 18:30   I   door Redactie

Met haar nieuwe programma 'Kat zonder Grenzen' is Kat Kerkhofs de voorbije week in zowat alle media opgedoken. En flapuit als ze is, gooit er er dan vanalles uit. Zelfs bedgeheimen.

Humo legde haar de stelling voor dat het feit dat ze nu geregeld naar België moet voor haar programma ook een voordeel heeft: dat ze het verlangen kan laten groeien. «Jááá", antwoordt Kerkhofs daar op. "Mijn vriendinnen zijn daar ook jaloers op. Zo blijft het spannend tussen ons."

"Het helpt natuurlijk dat hij een topsporter is en ik dus, als ik thuis ben, naast een sixpack wakker word. Daarmee dwingt hij mij ook om ervoor te zorgen dat ik aan mijn lijf werk en me niet laat gaan, en me zeker goed genoeg voel om als puntje bij paaltje komt alles in de strijd te gooien.»

Vroeg opstaan

Al geeft ze toe dat ook zij niet altijd zin heeft. "Soms kun je het vooral doen voor de ander. Ken je dat niet, dat je denkt: 'Hm, morgen moet ik echt vroeg opstaan, eigenlijk had ik hier nu niet op gerekend?' Dan denk je: oké, hup, maar heb je geen zin om er de hele ‘Kamasutra’ bij te halen."

Besluiten doet ze met: "Eigenlijk is het supercool om je over te geven aan iemand, je leven werkelijk met dat van de ander te vermengen, daar eerlijk voor uit te komen en ervan te genieten."

TAGS  I  Napoli  I  Rode Duivels  I  Sport  I  Voetbal