Zondag 7 Maart 2021 - 14:00   I   Foto: Photonews  I   door Redactie

Gefrustreerde Kat Kerkhofs: “Ik heb het er moeilijk mee dat mensen dat van mij denken”

Gefrustreerde Kat Kerkhofs: “Ik heb het er moeilijk mee dat mensen dat van mij denken”

Kat Kerkhofs en Dries Mertens vormen al jaren het populairste Belgische voetbalkoppel. Hun leven leest dan ook als een verhaal: jongen en meisje worden in hun tienerjaren verliefd, jongen wordt een wereldberoemde voetballer, het meisje een geliefd televisiefiguur. Toch is het niet zo simpel.

“Als jong meisje is het pittig om met de situatie om te gaan”, bekent Kat in Gazet van Antwerpen. “Je hebt dromen en ambities, en dan moet je plots verhuizen naar het buitenland omdat je man carrière maakt. Ik heb daar onder geleden, en met ouder worden wil je toch zelf iets realiseren. Al was het soms vechten, en dat doe ik nog steeds.” 

“Ik wilde er nooit aan toegeven, maar soms word je de zure vrouw die altijd tegen de perceptie vecht dat je een leeghoofd bent dat niks kan”, zegt Kat. “Ik weet dat mensen zo over mij denken, en daar heb ik het soms moeilijk mee."

"Soms zeggen mensen dat ik niks geworden zou zijn zonder Dries. Dat vind ik frustrerend", geeft de presentatrice van 'Kat Zonder Grenzen' toe. "Ik heb gestudeerd aan de universiteit, ik heb twee masters. Soms zou ik een tweede leven willen hebben, om het tegendeel te bewijzen.”

TAGS  I  Kat Kerkhofs  I  shownieuws  I  sport