Sarah De Bie doet opmerkelijke onthulling over haar relatie met Wout van Aert: “Dat gespreksonderwerp vermijden wij” Wielrennen
Wielrennen

Sarah De Bie doet opmerkelijke onthulling over haar relatie met Wout van Aert: “Dat gespreksonderwerp vermijden wij”

Sarah De Bie doet opmerkelijke onthulling over haar relatie met Wout van Aert: “Dat gespreksonderwerp vermijden wij”

Het wielerseizoen is nu volop aan de gang. Wout van Aert zou graag een klassieker binnenhalen. Daarbij krijgt hij de volle steun van zijn echtgenote Sarah De Bie. De dag van een belangrijke koers hoort zij Wout echter niet.

“Net voor de koers bellen we niet, omdat Wout het altijd redelijk druk heeft de dag van de koers”, zegt Sarah op radiozender MNM. “Meestal bellen we de avond ervoor en dan hebben we het meestal niet over de koers, maar over de alledaagse dingen. We proberen het gespreksonderwerp koers een beetje te vermijden.”

Normaal staat Sarah steevast haar man aan te moedigen langs de kant van het parcours. Dat leidt soms tot hevige emoties. “Sinds ik mama ben geworden ben ik eigenlijk niet meer zó zenuwachtig”, zegt Sarah. “Ik kan mijn stress redelijk goed beperken. Met het WK heb ik Georges ook niet moeten afgeven. Hij brengt rust op een bepaalde manier.”

Populair

Laatste nieuws