Zondag 7 Maart 2021 - 20:00   I   Foto: Photonews  I   door Redactie

Het noodlot slaat toe bij Donald Muylle: “Ik heb toen een serieuze klop gekregen”

Het noodlot slaat toe bij Donald Muylle: “Ik heb toen een serieuze klop gekregen”

Donald Muylle is zaakvoerder van Dovy Keukens, een Belgische keukenfabrikant. Iedereen kent hem omdat hij zelf de hoofdrol opneemt in zijn befaamde reclamespots, maar weinigen weten dat hij met niets“Werken is altijd alles geweest voor mij”, zegt Muylle in Het Laatste Nieuws. “Toen ik 48 was, heb ik blaaskanker gekregen. Fysiek heb ik daar weinig van afgezien en ook de behandelingen vielen mee, maar ze sleepten wel lang aan. Het heeft een paar jaar geduurd eer ik er volledig van verlost wa

“Werken is altijd alles geweest voor mij”, zegt Muylle in Het Laatste Nieuws. “Toen ik 48 was, heb ik blaaskanker gekregen. Fysiek heb ik daar weinig van afgezien en ook de behandelingen vielen mee, maar ze sleepten wel lang aan. Het heeft een paar jaar geduurd eer ik er volledig van verlost was, maar ge gaat mij daar niet over horen klagen. Ik heb geluk gehad.” 

“Maar ik heb toen wel een serieuze klop gekregen”, geeft hij toe. “In mijn hoofd was dat een doodvonnis en ik kon daar geen weg mee. Maar toch heb ik geen dag op het werk gemankeerd. Na elke behandeling kwam ik onmiddellijk naar de fabriek.”

Kapot gepiekerd

"Dat is mijn manier: doordoen, de kop niet laten hangen”, aldus de keukenmaker. “Het helpt ook, anders zou ik mezelf kapot gepiekerd hebben, want dat is een beetje mijn aard. Als ik hoor dat er eens een keuken slecht geplaatst is geweest - ge kunt dat helaas nooit helemaal uitsluiten - dan slaap ik daar slecht van. In mijn hoofd staat het ook nooit stil, ik ben altijd aan het denken en zoeken naar nieuwe opportuniteiten, naar verbeteringen, naar oplossingen. Maar van werken word ik rustiger”, luidt het.

TAGS  I  Donald Muylle  I  shownieuws