Maandag 8 Maart 2021 - 15:00   I   Foto: Photonews  I   door Redactie

Politie grijpt in bij boze Josje Huisman: "Hier zakt mijn broek echt van af"

Politie grijpt in bij boze Josje Huisman:

Josje Huisman (35) werd aangesproken door een agent omdat ze met meer dan drie mensen op de stoep stond. Josje begrijpt helemaal niet dat ze daarvoor op de vingers werd getikt.

De zangeres ging naar een babyshower die in een shift van telkens twee personen was georganiseerd. Tijdens de wissel van de shift stonden ze met zeven buiten, op afstand van elkaar. “Die agent kwam ons zeggen dat wat wij doen verboden is, dat je maar met drie mensen mag samenkomen. Daar zakt mijn broek echt van af", zucht Josje op Instagram.

"Ik had nooit gedacht dat er een dag zou komen dat ik op het voetpad zou staan en dat er een agent, die mij hoort te beschermen, mij op de vingers tikt omdat ik niet buiten mag staan. Ik begrijp het gewoon absoluut niet."

"Moedeloos en gefrustreerd"

Josje vroeg de agent daarop of hij het normaal vond dat mensen niet met meer dan drie op het voetpad samen mogen staan. “Hij antwoordde dat het niet uitmaakt wat hij denkt. Dan denk ik: het maakt toch net wél uit. We denken er gewoon niet meer over na. Daar word ik moedeloos en gefrustreerd van. Dat is de hele reden waarom dit soort zaken blijft gebeuren", stelt de Nederlandse.

TAGS  I  Josje Huisman  I  shownieuws