Extra Time-panel fluit Philippe Clement terug: “Dit is echt niet correct” voetbal
voetbal

Extra Time-panel fluit Philippe Clement terug: “Dit is echt niet correct”

Extra Time-panel fluit Philippe Clement terug: “Dit is echt niet correct”

Maandagavond blikte Extra Time terug op het voorbije voetbalweekend. Frank Raes en zijn gasten hadden deze week onder meer extra aandacht voor de opvallende vervanging van Youssouph Badji tijdens Club Brugge-Zulte Waregem.

Club-coach Philippe Clement werd door het Extra Time-panel op de vingers getikt omwille van de vroege wissel. “Dit was heel vroeg”, stak analist Wesley Sonck van wal. “Ik heb de acties van Badji achteraf nog eens herbekeken. Ik moet zeggen: hij heeft af en toe ook geweldige dingen gedaan."

(Lees verder onder de afbeelding)

"Wat moest hij dan doen?"

Achteraf zei Phille dat Badji niet deed wat hij moest doen. Dat hij meer ballen had moeten bijhouden en niet op de juiste manier diepging. Ik vraag me wel af wat Badji op sommige momenten nog beter kon doen. Wat moest hij dan doen?”

“Gert (Verheyen, nvdr.), heb jij dat ooit gedaan? Iemand zo vroeg wisselen? Neen? Wel, ik ook niet. En toch zeker niet bij jonge gasten. Iedereen heeft toch al zo’n slechte wedstrijden gespeeld. Clement had op zijn minst kunnen wachten tot aan de rust”, aldus Sonck nog.

"Dit is een fout van Clement"

Sonck was het duidelijk niet eens met de beslissing van Clement en kreeg steun van Arnar Vidarsson. “Er is een bovengrens en een ondergrens, maar dit vind ik niet correct. Ik denk dat Clement heeft getwijfeld om Perez meteen op te stellen.”

“Toen Badji in zijn ogen niet goed presteerde, meteen beslist heeft om te wisselen. Hij heeft die beslissing snel gemaakt. Té snel. En in de emotie van een wedstrijd. Ik vind dit een fout van Clement”, besloot Vidarsson.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws