-->

Kwade Kat Kerkhofs doet opvallende bekentenis: "Choquerend. Ik heb gehuild"

Kwade Kat Kerkhofs doet opvallende bekentenis:
Dinsdag 9 Maart 2021 - 21:30   I   door Redactie

Kat Kerkhofs heeft het hart op de tong, over welk onderwerp het ook mag gaan. Sinds enkele jaren is de vrouw van Dries Mertens ook vaker op het televisiescherm te zien. Allemaal leuk, al maakte ze ook al kennis met de mindere kanten van het bekend zijn.

In de zomer van 2019 ging een filmpje van Kerkhofs en Mertens viraal. Op de beelden was te zien hoe het koppel een flinke ruzie had op het strand. "Om die heisa over dat filmpje van Dries en mij die ruzie hadden op het strand heb ik gehuild" bekent Kerkhofs in een gesprek met De Morgen. "Dat was zo'n inbreuk op mijn privacy."

"Ik vond dat zo onrechtvaardig"

Kerkhofs heeft er dus duidelijk veel moeilijker mee gehad dan iedereen dacht. "Ik begreep al niet waarom iemand dat überhaupt had gefilmd, kwam er dan nog een groot krantenartikel bovenop. Ik vond dat zo onrechtvaardig. De mens die dat heeft gefilmd en doorgestuurd: schaam u diep! (heftig) Schaam u diep!"

"Dat je tegen je vrienden vertelt dat je Dries Mertens op een strand met zijn vrouw hebt zien ruziemaken, als je dat een leuke vakantie-anekdote vindt, tot daar aan toe. Maar dat filmen en doorsturen? Ik kan daar niet bij", benadrukt Kerkhofs.

Privéleven

"En dan begon iedereen natuurlijk te vragen waarover die ruzie ging. Toen dacht ik: nee. Ik zou gerust kunnen vertellen waarover het ging, maar ik zeg het niet want dat behoort tot mijn privéleven. Als ik iets niet wil prijsgeven, moet niemand me verplichten om dat te doen."

Ondanks alle negatieve gevolgen, heeft Kerkhofs ook iets geleerd door die hele heisa. "Ik vond dat choquerend, maar ik heb er wel een les uit geleerd. Ik zal niet zo snel meer discussies voeren op een strand", besluit ze.

TAGS  I  Napoli  I  Rode Duivels  I  voetbal