'Manchester City kiest tussen De Bruyne en Messi: Rode Duivel kan het niet geloven' voetbal
voetbal

'Manchester City kiest tussen De Bruyne en Messi: Rode Duivel kan het niet geloven'

'Manchester City kiest tussen De Bruyne en Messi: Rode Duivel kan het niet geloven'

Nu hij opnieuw fit is en niet meteen zijn beste niveau haalt, is er zo mogelijk nog meer te doen rond Kevin De Bruyne dan in de periode dat hij schitterde. Maar dat doet Manchester City niet twijfelen.

Beledigd voelde Kevin De Bruyne zich toen Manchester City hem enkele maanden geleden een voorstel deed waarbij hij minder zou gaan verdienen dan zijn huidige contract. Een manier om geld vrij te maken voor Lionel Messi. De Rode Duivel weigerde en zette zo de Engelse topclub onder druk.

Even leek er zelfs een vertrek in te zitten, omdat Manchester City de onderhandelingen zo liet. Maar Het Nieuwsblad weet nu dat 'The Citizens' de kaart van De Bruyne trekken. "Volgens onze informatie heeft de club hem een nieuw, verbeterd voorstel bezorgd", valt te lezen. "Hij zou niet minder, maar meer gaan verdienen dan de huidige 18 miljoen euro bruto per jaar."

Een serieuze verrassing, want dit had De Bruyne echt niet zien aankomen. Omdat Manchester City van Lionel Messi zijn absolute prioriteit leek te maken. Maar door de verkiezing van Joan Laporta als voorzitter is de kans een stuk minder groot dat Messi uit Barcelona vertrekt.

PSG

En als de Argentijnse sterspeler vertrekt, lijkt PSG een meer waarschijnlijke bestemming. Dat alles maakt dus dat Pep Guardiola aandrong om zijn koninginnestuk aan boord te houden. Dat Messi niet op het budget zal wegen, maakt dat natuurlijk een stuk gemakkelijker. En zo wordt Kevin De Bruyne dan toch naar waarde geschat.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws