Het rommelt binnen de cast van ‘FC De Kampioenen’: “Zíj wou stoppen, de anderen niet” Buitenland
Buitenland

Het rommelt binnen de cast van ‘FC De Kampioenen’: “Zíj wou stoppen, de anderen niet”

Het rommelt binnen de cast van ‘FC De Kampioenen’: “Zíj wou stoppen, de anderen niet”

Fans van ‘FC De Kampioenen’ vielen dinsdag even van hun stoel toen bekend raakte dat er dan toch geen nieuwe afleveringen gemaakt zullen worden van hun favoriete serie. Een gezamenlijke beslissing, klonk het, maar nu blijkt dat er van een consensus niet veel sprake was.

“An (scenariste An Swartenbroekx, die tevens de rol van Bieke Crucke speelt, nvdr.) heeft zich de kritiek op de kerstspecial, dat die niet goed in elkaar stak, persoonlijk aangetrokken”, zegt iemand van de cast - die anoniem wil blijven - in Het Nieuwsblad. “Zij wou stoppen. Daarover zijn enkele meetings geweest met de acteurs, waar onder meer werd geopperd of er nieuwe scenaristen moesten worden aangetrokken. Maar dat leek niet bespreekbaar.”

“De helft vond stoppen oké, voor de anderen hoefde dat niet”, klinkt het. “Het is niet per se nodig dat De Kam­pioenen wél nog iets doen, maar het is onzinnig om die deur dicht te slaan, vonden zij. Nadat ook de VRT mee aan tafel was geschoven, werd beslist dat voor­lopig niets wordt beslist. En dat er dus niets te communiceren viel.”

Nog even afwachten

“Wij sluiten niet uit dat de bende weer verzamelt, want een echte consensus is er voorlopig niet”, aldus een bron van de VRT. “In de toekomst ­willen we daarom eens samenzitten met de hele ploeg van 'FC De Kampioenen' om de ­situatie te bespreken. Als dan blijkt dat iedereen de handdoek gooit, kunnen we van een definitief einde spreken. Maar ­laten we nu nog even afwachten."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws