Kijkers van Eén trekken grote ogen van Dieter Coppens: “Hoe doet hij het toch?” Buitenland
Buitenland

Kijkers van Eén trekken grote ogen van Dieter Coppens: “Hoe doet hij het toch?”

Kijkers van Eén trekken grote ogen van Dieter Coppens: “Hoe doet hij het toch?”

In ‘De Klas’ geven zes bekende Vlamingen les over een thema dat hen nauw aan het hart ligt, aan een groep leerlingen uit het vijfde middelbaar. Dinsdag was het de beurt aan Dieter Coppens om voor de klas te staan. Kijkers hadden na de uitzending niets dan lovende woorden voor de presentator.

“Dieter, zo prachtig weeral”, zegt iemand op de sociale media. “Menselijk, méér dan gewoon een luisterend oor voor de jongeren.” Een ander reageert: “Echt super gedaan van Dieter, ja. Respect voor hoe hij de jeugd aanvoelt, hij is een geboren jeugdleider.”

“Heel mooie uitzending”, vindt een kijker. “Vooral dankzij Dieter. Hij heeft deze groep jongeren op een prachtige wijze begeleid om over hun gevoelens tijdens corona te praten.” En ook: “Prachtig programma. En Dieter, zoals altijd als jij iets onderneemt, was het top!”

Hartverwarmend

“Prachtige gespreksbegeleiding door Dieter, die toch op een heel subtiele wijze deze jongeren uitnodigde hun gedachten te verwoorden, mooi programma!”, lezen we nog. En daar blijft het lang niet bij: ”Dieter Coppens laat deze jonge mensen aan het woord over hun gevoelens tijdens de lockdown. Hartverwarmend!” “Mooie aflevering, Dieter kan echt met iederéén een fijn gesprek voeren, ongelooflijk toffe gast ben jij, Dieter!” “

“Heel mooi programma en Dieter is een supertoffe man”, zegt nog iemand. “Hij kan enorm goed om met de jonge mensen. Hoe doet hij het toch, de mensen zo op hun gemak doen voelen?” En nog: “Dat heeft Dieter weer fantastisch gedaan. Vandaar dat die jongeren zo open waren. Hij heeft de gave om dat zonder kapsones gedaan te krijgen.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws