Michel Van den Brande uit ‘The Sky Is The Limit’ is het kotsbeu: “En wij dan, verdomme?” Buitenland
Buitenland

Michel Van den Brande uit ‘The Sky Is The Limit’ is het kotsbeu: “En wij dan, verdomme?”

Michel Van den Brande uit ‘The Sky Is The Limit’ is het kotsbeu: “En wij dan, verdomme?”

De coronacrisis begint bij iedereen door te wegen. Ook bij ‘The Sky Is The Limit’-ster Michel Van den Brande. Hij heeft alvast plannen in zijn hoofd die hij zo snel mogelijk waar wil maken als de kans zich voordoet.

“Als de coronacrisis voorbij is, neem ik drie maanden verlof”, zegt Michel in een gesprek met TV Familie. “Niet om op een strandhanddoek te liggen, maar om alle verloren tijd in te halen. Ik wil dan élke dag op restaurant én café gaan. Ik heb mijn personeel al laten weten dat ik dan drie maanden lang onbereikbaar zal zijn.”

Het klinkt te mooi om waar te zijn, maar Michel is er allerminst mee aan het lachen. “Nee nee, ik méén dat”, klinkt het. “Mensen zijn niet gemaakt om constant binnen vier muren te zitten. Ik mis mijn familie, mijn vrienden én zakenrelaties. Tijdens de Ronde van Vlaanderen met 200 man gaan eten, of voor een voetbalmatch met 20 man gaan eten…”

De jeugd

“Iedereen heeft compassie met ‘de jeugd’. En wij dan, verdomme?”, vraagt een gefrustreerde Michel zich af. “Jonge mensen kunnen die verloren tijd makkelijk inhalen. Hen rest nog tijd genoeg. Maar ik? Ik ben 60 jaar. Nu de herfst van mijn leven nadert, is het al een jaar voor niets geweest”, concludeert hij.

Populair

Laatste nieuws