Niels Destadsbader over bijzondere opoffering van James Cooke: “Hij deed dat uit liefde voor mij” Buitenland
Buitenland

Niels Destadsbader over bijzondere opoffering van James Cooke: “Hij deed dat uit liefde voor mij”

Niels Destadsbader over bijzondere opoffering van James Cooke: “Hij deed dat uit liefde voor mij”

James Cooke heeft al een hele weg afgelegd in het Vlaamse showbizzwereldje. Hij stond jarenlang bekend als de sidekick van Gert Verhulst, maar bewijst nu met ‘Leef!’ dat hij een programma ook best alleen aankan. Vlaanderen lijkt hem ook helemaal in de armen te hebben gesloten.

“Het verbaast me niet dat James Cooke zo populair is”, zegt Niels Destadsbader in TV Familie. “James zegt alles wat hij denkt luidop. En iemand die eerlijk en écht is, dat heeft het publiek graag. Hij vliegt soms uit de bocht of valt gigantisch door de mand."

“Maar doordat hij volledig zichzelf is, nemen de mensen hem dat niet kwalijk. Door gewoon James te zijn, is hij heel toegankelijk en ook heel herkenbaar, weet je wel. En dat is waarom Vlaanderen James in de armen heeft gesloten."

Trouwe vriend

Wat Niels vooral bewondert aan James, is dat hij bij tegenslag niet zomaar bij de pakken blijft zitten. “Hij heeft meer dan eens het deksel op de neus gekregen”, weet de zanger/presentator/acteur. “Maar het is door vol te houden en in zichzelf te geloven dat hij nu zo succesvol is.”

“En hij is een trouwe vriend”, benadrukt Niels. “Ik weet nog goed dat James naar één van mijn concerten in het Sportpaleis kwam kijken. Vlak voor het laatste nummer probeerde hij vóór de massa te vertrekken, want 18.000 keer op de foto gaan is nogal veel. Maar dat is niet echt gelukt, hij is buitengekomen met een scheur in z’n trui. James heeft één van zijn favoriete truien opgeofferd uit liefde voor mij!”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws