Willy Sommers en zijn dochter Annemie hebben geweldig nieuws te melden Buitenland
Buitenland

Willy Sommers en zijn dochter Annemie hebben geweldig nieuws te melden

Willy Sommers en zijn dochter Annemie hebben geweldig nieuws te melden

Het was ongetwijfeld een van de meest verrassende en emotionele momenten op de Vlaamse televisie dit jaar: Willy Sommers die tijdens ‘Liefde Voor Muziek’ zijn oudste dochter Annemie op het podium riep. Samen doopten ze 'All I Want' van Emma Bale om tot het prachtige ‘Nog Zoveel Mooier’.

“Ik denk dat we zeker een gevoelige snaar hebben geraakt bij veel mensen", vertelt Annemie daarover op Radio 2. "Je verwacht toch altijd een beetje negatieve reacties, maar dat was nu helemaal niet het geval. Ik was echt overdonderd door de reacties”, geeft ze eerlijk toe.

"En er komt een vervolg", laat Willy enthousiast weten. "Als Annemie het nummer mee komt zingen op een van mijn concerten, vind ik wel dat ze wel wat meer dan dat ene liedje mag zingen. Ik heb met mijn producer Hans Francken afgesproken dat er nog een nieuw lied komt van ons twee op mijn nieuwe album in september."

De perfecte song

Op de vraag wat we mogen verwachten van de samenwerking kunnen ze nog geen precies antwoord geven. "We zijn nog op zoek naar de perfecte song”, aldus Willy Sommers. “Het mag opnieuw een integer nummer zijn, maar het mag zeker ook iets meer up tempo zijn. Want Annemie kan goed dansen hoor!”

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws