André Hazes haalt zich de woede op de hals: “Wat een walgelijke vent” Buitenland
Buitenland

André Hazes haalt zich de woede op de hals: “Wat een walgelijke vent”

André Hazes haalt zich de woede op de hals: “Wat een walgelijke vent”

Ook online zorgt het interview van André Hazes met RTL Boulevard voor beroering. “Monique is een soort God en ik ben altijd de lul, maar ze moet ook accepteren als het een keer niet zo is.” Met die woorden haalde André Hazes zich de woede op de hals bij onze noorderburen.

“Wat een uitspraak”, zegt iemand op de sociale media. “Die vrouw heeft al een gebroken hart en blijft super respectvol naar de buitenwereld toe over 'm. Wat een narcist is het zeg!” “Slappe vent. Bah. Zo uithalen naar de vrouw die je terugnam”, aldus een dame. “Walgelijk gewoon. Hier heeft-ie wel zijn allerlaatste sprankeltje karakter compleet mee in de prullenbak gegooid.”

“Ze moet het maar accepteren als dat een keer niet zo is? Wie vroeg wie ten huwelijk? Wat een idioot is hij, zeg. Hij is gewoon een misselijk ventje dat geilt op aandacht”, klinkt het streng. “En waarom vraag je haar dan ten huwelijk, Dré?”, vraagt iemand zich luidop af. “Je kent haar al zo'n 7 jaar. Jij bent een lul die alleen maar aan zichzelf denkt. Geeneens het karakter hebben om met je zoontje te praten en hem in te lichten. Nee, hoor, gelijk hollen naar Sara!”

Grof huisvuil

“Chique om de moeder van je kind publiekelijk af te branden, hoor”, aldus een ander. "Over een paar jaar komt dit mannetje alles onder ogen... Je statement om op deze manier een betere vader te zijn, daar kan je ook wel je reet mee afvegen, want dat manneke gaat dit niet in dank afnemen... Zo sneu voor die kleine man!”

“Ik heb die Sarah van Soelen eens bekeken”, laat iemand weten. “Dan was je toch beter bij Monique kunnen blijven. Ik vind het niet chique wat je gedaan hebt. En de grootste verliezer is kleine Dré, natuurlijk. Maar blijf vooral je pik achterna lopen. Monique en kleine Dré verdienen veel beter.”

“Andre heeft een narcistische persoonlijkheid!”, lezen we ook nog. “Monique wordt nu door hem als grof huisvuil weggezet. Zij wilde hem redden/veranderen,maar dat lukt duidelijk niet! Klaar, over en uit!” En ook: “Misselijkmakende griezel dat je bent met zo'n klote opmerking. Je denkt dat je heel wat bent. Jouw zoontje verdient een betere vader, ja, maar dan wel eentje met hersens.”

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws