Ellen, de vrouw van Gert Verhulst, wijst haar man terecht: “Dit een groot nadeel”

Ellen, de vrouw van Gert Verhulst, wijst haar man terecht: “Dit een groot nadeel”
Vrijdag 12 Maart 2021 - 21:00   I   Foto: SBS   I   door Redactie

Gert Verhulst en James Cooke vullen elkaar enorm goed aan in ‘Gert Late Night’. James is een vriend aan huis bij 'De Verhulstjes' en hun vriendschap weten ze ook op een leuke manier over te brengen op het kleine scherm.

"Omdat we vrienden zijn, hebben we nooit het gevoel dat we aan het werken zijn”, zegt Gert in een gesprek met TV Familie. "Het nadeel hiervan is - vooral voor onze partners Ellen en Dorian dan - dat de kans groot is dat het ook over het werk gaat wanneer we een dubbeldate hebben. Gelukkig zijn Ellen en Dorian er dan om ons terecht te wijzen.” 

“Het geheim van onze vriendschap? Ik kan er moeilijk de vinger op leggen, maar 99 procent van de tijd dat we samen zijn, maken wij plezier”, vervolgt Gert. “We hebben dezelfde interesses, we eten graag en drinken graag een goed glas…"

Perfect in balans

"En we vullen elkaar ook aan: ik ben wat ouder en heb meer meegemaakt. James is roekelozer in sommige dingen, en zo houden we elkaar perfect in balans”, benadrukt Gert. “Tijdens de eerste lockdown heb ik wekenlang opgesloten gezeten met mijn gezin. Dan zagen we elkaar minder. Maar omdat James en ik nu in elkaars werkbubbel zitten, lijdt onze vriendschap niet onder dat verduivelde virus", besluit hij.

TAGS  I  Gert Verhulst  I  Ellen Callebout  I  shownieuws