Steven Van Gucht komt tot triest inzicht over zijn zoon: "Ik heb dat niet snel genoeg beseft" Royalty
Royalty

Steven Van Gucht komt tot triest inzicht over zijn zoon: "Ik heb dat niet snel genoeg beseft"

Steven Van Gucht komt tot triest inzicht over zijn zoon: "Ik heb dat niet snel genoeg beseft"

De coronacrisis is er voor veel mensen niet makkelijk. Dat geldt ook voor de zoon van Steven Van Gucht, die 15 is.

“Ik voel dat het weegt op hem”, vertelt Van Gucht over zijn zoon op Radio 2. “Ik kijk er erg naar uit om terug tijd te nemen samen. Dat heb ik dit jaar heel hard gemist. De eerste weken kreeg ik veel telefoons en het ging altijd over zieken, opnames of doden. Mijn zoon volgde dat allemaal mee en ik heb niet snel genoeg beseft dat het zwaar voor hem was. ""

"Ik heb dan een regeling gemaakt zodat hij in de week bij zijn mama is en in het weekend bij mij. Dan probeer ik het rustiger aan te doen. Ook deze zomer hoop ik tijd vrij te maken voor mijn familie. Daar kijk ik echt naar uit.”

Laatste avondmaal

Over wie Van Gucht zou willen uitnodigen op zijn laatste avondmaal moet hij niet lang nadenken. “Dat is een makkelijke vraag: mijn familie. Ik wil zeker mijn zoon erbij hebben en wie weet tegen dan ook de kleinkinderen. Ik zou hen dan willen meegeven dat ik ze graag zie. Mijn zoon zit nu in zijn volle puberteit dus dat zijn moeilijke gesprekken, het dringt niet altijd door. Maar we zeggen dat veel te weinig", klinkt het.

Populair

Laatste nieuws