-->

Jelle Cleymans over Jonas Van Geel: “Wat een dramaqueen”

Jelle Cleymans over Jonas Van Geel: “Wat een dramaqueen”
Zaterdag 13 Maart 2021 - 15:00   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

Twee frontmannen, een mix van Nederlandse songs en de nodige dosis humor. Nu maandag, 15 maart , maakt gouden duo Cleymans & Van Geel zich klaar voor een avond vol muzikale verrassingen in ‘Liefde Voor Muziek’ op VTM.

“We vinden het heel erg spannend. We hebben onze eerste plaat met eigen nummers uitgebracht en toen was er corona, dus we hebben deze nummers nog nauwelijks gespeeld”, lacht Jonas. De andere artiesten krijgen de eer om de nummers van het duo voor het eerst in miniconcert én in een eigen herwerking te spelen. Bovendien is er naast de liedjes van Cleymans & Van Geel ook keuze uit nummers van Spring en songs uit het solo-repertoire van Jelle. 

Boezemvrienden Jelle en Jonas kennen elkaar al sinds hun twaalfde. Het duo startte hun coverband Cleymans & Van Geel op als een oudejaarsavondgrap en staat intussen al meer dan 15 jaar op de planken. Dit jaar brachten ze in volle ‘coronastorm’ een eerste album uit met eigen Nederlandstalige songs. 

Dramaqueen

Ronny Mosuse koos voor ‘Alleen’, eveneens een nummer van Cleymans & Van Geel. “Jullie nummers zijn heel musicalachtig. Er zit veel melodrama in”, vertelt Ronny. Al heeft Jelle daar meteen een verklaring voor: “Dat komt door Jonas, hij is een dramaqueen”, lacht hij.

Ronny waagt zich tussendoor zelfs aan een dansje met Geike Arnaert. “Sloeber”, lacht Jelle. Geike zelf zoekt deze week de lage noten op met haar betoverende versie van ‘Omarm’. Ze zorgt voor kippenvel bij de anderen en na afloop rest er hen nog maar één ding: elkaar omarmen.

TAGS  I  Jelle Cleymans  I  Jonas Van Geel  I  shownieuws