Zaterdag 13 Maart 2021 - 12:00   I   Foto: VTM  I   door Redactie

Kijkers van ‘The Voice’ vinden het zonde: “Waarom is dat toch altijd nodig?”

Kijkers van ‘The Voice’ vinden het zonde: “Waarom is dat toch altijd nodig?”

Vrijdagavond gaven enkele onbekende Vlamingen weer het beste van zichzelf in ‘The Voice van Vlaanderen’. De plaatsjes in de teams worden steeds duurder en de coaches steeds strenger.

Eén kandidaat in het bijzonder sprong bij de kijkers in het oog: de 28-jarige Jennifer uit Roeselare. Zij schopte het vorig seizoen tot in de knock-outs in team Natalia. Deze keer wilde ze graag de coaches overdonderen in het Nederlands met ‘Hoe Het Danst’ van Marco Borsato, Armin van Buuren en Davina Michelle. 

En overdonderen, dat deed Jennifer wel. Koen Wauters, Tourist LeMC, Natalia én Niels Destadsbader draaiden hun stoel. Een emotionele Jennifer koos uiteindelijk niet voor Natalia dit keer, maar voor Niels. De coaches waren aangenaam verrast dat zij voor een Nederlandstalig lied koos, en ook de kijkers vonden dit een verademing.

Waarom?

“Eindelijk iemand die eens in het Nederlands zingt”, merkt een kijker op. “Waarom moeten ze toch altijd in het Engels zingen? We wonen toch in België, niet?” En deze heer is lang niet de enige die daar zo over denkt. Een andere kijker zegt: “Inderdaad, altijd dat Engels… Ik weet ook niet waarom dat altijd nodig is, hoor. Er zijn ook zoveel mooie Nederlandstalige liedjes.”

TAGS  I  The Voice  I  shownieuws