-->

Kijkers van ‘The Bachelorette’ waarschuwen Elke Clijsters: “Wat een arrogante hypocriet”

Kijkers van ‘The Bachelorette’ waarschuwen Elke Clijsters: “Wat een arrogante hypocriet”
Zaterdag 13 Maart 2021 - 22:00   I   Foto: SBS   I   door Redactie

In de laatste aflevering van ‘The Bachelorette’ moesten er meteen drie mannen vertrekken. De drie waarmee Elke Clijsters het minst een klik voelde, kregen geen roos. Dat bleken Jeffrey, Nicolas en Mike te zijn.

Kijkers snappen echter niet dat de gladde Vincent nog steeds deel uitmaakt van de groep mannen die Elkes hart willen veroveren. Het feit dat hij slecht sprak over zijn concurrenten, valt niet in goede aarde. “Voor mij is Vincent een arrogante hypocriet”, klinkt het streng. “Ik hoop dat de uitgang voor volgende week is. Hij verdient het niet om er nog te zijn, hij speelt een slecht spel."

“Vincent denkt echt dat hij geweldig is, en toch voelt hij de nood om anderen te kleineren. Het teken dat hij onzeker is? Compenseren met arrogant machogedrag is alleszins geen goede tactiek”, vindt een kijker. “Hopelijk mogen we hem volgende week zien vertrekken.” “Echt, die Vincent moet eruit. En snel!”, reageert een ander.

Arrogant ventje

“Ik snap echt niet dat die Vincent er nog bij is, hoor”, lezen we nog. “Wat een arrogant ventje is me dat. Hij denkt echt dat hij de man is, maar ik kan hem niet bezig zien of horen.” Het woord ‘arrogant’ wordt nog meer gebruikt op de sociale media om Vincent te beschrijven. “Die Vincent denkt ook dat hij het warm water heeft uitgevonden, zo een arrogant ventje.”

“Nu die blaas van een Vincent nog weg”, schrijft een kijker. “Ik heb het echt gehad met hem. Zo arrogant. Door hem ligt Nicolas eruit. Smerigaard!” En ook: “Vincent heeft zich duidelijk van programma vergist. Hij had beter meegedaan aan ‘Big Brother’. Sensatie verzekerd.”

TAGS  I  The Bachelorette  I  Elke Clijsters  I  shownieuws