Pamela Anderson: "In naam van de dieren, dank u Vlaanderen!" Politiek
Politiek

Pamela Anderson: "In naam van de dieren, dank u Vlaanderen!"

Pamela Anderson: "In naam van de dieren, dank u Vlaanderen!"

Minister van Dierenwelzijn Ben Weyts (N-VA) heeft een brief ontvangen van niemand minder dan Pamela Anderson. Ze feliciteert de minister voor zijn inspanningen en de ethische bekommernissen van de Vlaamse regering. Dat laat GAIA-voorzitter Michel Vandenbosch weten.

Anderson schreef Weyts een persoonlijke brief naar aanleiding van het nakend verbod op pelsdierkwekerijen en dwangvoederen voor foie gras. De Vlaamse regering besliste op 22 juli 2018 om pelsdierkwekerijen en dwangvoederen voor foie gras te verbieden.

“Ik ben heel blij te vernemen van mijn vrienden bij GAIA en PETA dat de Vlaamse regering beslist heeft de pelsdierkweek en het dwangvoeren voor foie gras te verbieden. Dat is werkelijk uitstekend nieuws voor honderdduizenden weerloze dieren", schrijft Anderson.

"Een voorbeeld"

Anderson looft België. “Een voorbeeld voor overheden en een bron van inspiratie voor talloze voorvechters van dierenrechten in de wereld. In naam van de dieren: dank u Vlaanderen, dank u België!”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws