Kürt Rogiers komt tot opmerkelijk besluit over VTM: “Dit zou gruwelijk misplaatst zijn” Buitenland
Buitenland

Kürt Rogiers komt tot opmerkelijk besluit over VTM: “Dit zou gruwelijk misplaatst zijn”

Kürt Rogiers komt tot opmerkelijk besluit over VTM: “Dit zou gruwelijk misplaatst zijn”

Kürt Rogiers werd deze week 50 jaar. In een interview met Het Laatste Nieuws laat de ‘Familie’-acteur weten vooral dankbaar te zijn voor het leven dat hij tot nu toe heeft kunnen leiden.

"Ik ben blij dat ik op deze manier aan vijftig levensjaren ben geraakt”, zegt Kürt. “Ik heb een mooi gezin, twee fantastische dochters en een leuke hond. Mijn ouders sukkelen, maar ze zijn er nog. Ik word omringd door mensen die ik graag zie.”

“Ik heb een mooie loopbaan gehad, 25 jaar daarvan bij VTM”, klinkt het. “Het zou gruwelijk misplaatst zijn als ik daar niet enorm dankbaar om was. Corona heeft dat gevoel nog aangescherpt. Ik heb, echt waar, alleen maar dingen om dankbaar over te zijn.”

Leerzame jaren

Kürt zou met andere woorden niets aan zijn verleden willen veranderen. “Het is goed zoals het was. Misschien zou ik dingen anders doen, maar tegelijk ook niet, want ze hebben mij gevormd.” Ook van de periode die hij alleen doorbracht, toen hij en zijn vrouw Els uiteen waren, heeft hij geen spijt.

“Je zou kunnen zeggen: 'Je was beter niet uiteen geweest met Els', maar dat klopt niet, want dat zijn vier leerzame jaren geweest. Ik hou niet van spijt. Er zijn van die mensen die een leven leiden van 'had ik maar dit of dat'. Ik ben blij dat ik zo niet ben”, besluit Kürt.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws