Margriet Hermans stomverbaasd: “Dit krijg je toch aan niemand uitgelegd?”

Margriet Hermans stomverbaasd: “Dit krijg je toch aan niemand uitgelegd?”
Zondag 14 Maart 2021 - 16:00   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

Met 66 jaren op de teller, behoort Margriet Hermans tot de bevolkingsgroep die snel gevaccineerd zou moeten worden. Of zo werd toch gezegd. De vaccinatiecampagne loopt altijd maar vertraging op. Toch zal de zangeres niet twijfelen om haar spuit te laten zetten.

“Het is kiezen tussen de pest en de cholera, maar ik laat me vaccineren zodra ik een uitnodiging krijg”, laat Margriet weten in Het Nieuwsblad. “Al moet ik misschien zeggen: áls ik een uitnodiging krijg, want deze situatie krijg je echt aan niemand uitgelegd. Ik geloof dat het vaccin veilig is, al verkies ik dat van Janssen Pharmaceutica, dan ben je er na één prik vanaf.”

“Je mag gerust kritisch naar die vaccins kijken, maar die antivaxers begrijp ik niet”, bekent de zangeres. “Vaccins hebben polio en melaatsheid de wereld uitgeholpen. Wil je geen vaccin? Ga op een eiland wonen. En koop geen kinderen, want die moét je gewoon vaccineren.”

Podium en publiek

“Eens ik mijn vaccin heb, weet ik niet goed hoe mijn leven er zal uitzien”, aldus Margriet. “Ik kan alleen maar hopen dat de rest ook zo verstandig is zich te laten inenten. Een hoge vaccinatiegraad is nodig, anders heeft het geen zin. Mijn schoonzus is boven de zeventig en zit in een serviceflat. Zij is gevaccineerd, maar er mag geen bezoek bij. Ik verlang in ieder geval naar het podium en naar publiek”, besluit ze.

TAGS  I  Margriet Hermans  I  shownieuws