'Bom ontploft bij Juventus: Cristiano Ronaldo haalt zwaar uit en forceert transfer' voetbal
voetbal

'Bom ontploft bij Juventus: Cristiano Ronaldo haalt zwaar uit en forceert transfer'

'Bom ontploft bij Juventus: Cristiano Ronaldo haalt zwaar uit en forceert transfer'

Dát ze uit elkaar gaan is allang het punt niet meer, maar hoe het afscheid zal verlopen, dat is een andere zaak. Het afscheid van Cristiano Ronaldo bij Juventus lijkt geen happy end te worden.

In het kader van een verjonging en een financiële saneringsoperatie wil Juventus zo snel mogelijk af van de Portugees. Daarom dat de Italiaanse topclub akkoord ging om niet moeilijk te doen over een transfer ondanks nog een lopend contract tot 2022.

Alleen wil Juventus wel nog boter bij de vis: 29 miljoen euro om precies te zijn. Een peulschil voor de absolute Europese topclubs, al is er natuurlijk altijd nog zijn torenhoge salaris. Dus zou Cristiano Ronaldo er best aan doen om die prijs nog te proberen drukken.

Het probleem is nu dat de emoties hoog dreigen op te lopen. 'CR7' ligt na de pijnlijke Champions League-uitschakeling immers zwaar onder vuur, zeker omdat hij rechtstreeks mee verantwoordelijk geacht nadat de beslissende vrije trap van FC Porto door zijn benen ging.

Belediging

De 36-jarige Portugees heeft het zelf evenwel ook volledig gehad met zijn werkgever. Zijn manager is al volop op zoek naar een nieuwe club. PSG en een terugkeer naar Real Madrid werden al geopperd.

Maar nu lekte uit dat Ronaldo als reden meegaf dat Juventus 'niet op zijn niveau' is. Iets dat bij de Italiaanse recordkampioen naar verluidt als een belediging wordt opgevat. Dat belooft nog leuk te worden komende zomer.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws