Roel Vanderstukken verklapt sleutelmomenten in ‘Familie’: “Kijkers zullen het ongetwijfeld herkennen” Buitenland
Buitenland

Roel Vanderstukken verklapt sleutelmomenten in ‘Familie’: “Kijkers zullen het ongetwijfeld herkennen”

Roel Vanderstukken verklapt sleutelmomenten in ‘Familie’: “Kijkers zullen het ongetwijfeld herkennen”

De fans van ‘Familie’ zullen ook deze week weer op hun wenken bediend worden door hun favoriete VTM-serie. Roel Vanderstukken verklapt alvast enkele sleutelmomenten die voor opschudding zullen zorgen.

“Mannekes, mannekes, mannekes, het wordt weer een week om duimen en vingers bij af te likken”, zegt de acteur die de rol van het populaire personage Benny vertolkt in ‘Familie’. “Zo is bijvoorbeeld onze jukebox net op tijd klaar wanneer er een man binnenwandelt die daar keiveel geld voor wil geven.”

DNA-test

En dat is lang niet alles. De zoektocht naar zijn grootvader blijft Raven bezighouden. “Brigitte doet Raven twijfelen in verband met de zoektocht naar zijn grootvader”, vertelt Roel aan Het Laatste Nieuws. “Dus wat doet Raven? Hij neemt haren van Isa voor een DNA-test.”

En ook bij Cobrew staat er het één en ander te gebeuren, als we Roel mogen geloven. “Mieke heeft er zoals gewoonlijk werk van gemaakt”, zegt hij daarover. “Cobrew verhuist naar zijn nieuwe kantoren. Een locatie die jullie waarschijnlijk wel zullen kennen, want het was de vroegere loft van Amélie.”

Populair

Laatste nieuws