'Antwerp zoekt nieuwe trainer: Frank Vercauteren straks na halfjaar alweer weg' voetbal
voetbal

'Antwerp zoekt nieuwe trainer: Frank Vercauteren straks na halfjaar alweer weg'

'Antwerp zoekt nieuwe trainer: Frank Vercauteren straks na halfjaar alweer weg'

Behoudens een rampscenario speelt Antwerp straks gewoon play-off 1. Ondanks een hobbelig parcours. En niet met Ivan Leko, maar wel met Frank Vercauteren als trainer. Al lijkt daar geen vervolg op te komen.

Toen Vercauteren begin januari als opvolger voor de naar China vertrokken Ivan Leko op de Bosuil een contract tekende, was dat tot het einde van het seizoen. Al gaven beide partijen wel aan dat er zeker een verlengd verblijf in zat.

Maar dat was toen. Ondertussen is er toch heel wat gebeurd waardoor het Antwerp-bestuur met twijfels zit. Vooral de verdedigende visie van Vercauteren en de felle kritiek van de supporters daarop zou voorzitter Paul Gheysens storen.

Nu valt in de wandelgangen te horen - niet voor de eerste keer trouwens - dat Antwerp op zoek gaat naar een nieuwe trainer voor volgend seizoen. Iemand die wél attractief voetbal brengt én de club in één adem meteen ook kan laten meestrijden voor de titel.

Verrassing

En zo zou het avontuur van Vercauteren bij Antwerp al na een half jaar eindigen. Al zal dat voor Vercauteren misschien niet als een verrassing komen. “De goesting om door te gaan is er zeer zeker, maar onder bepaalde voorwaarden natuurlijk", verklaarde de trainer vorige maand nog. "En die zal de club ook wel hebben." Dat was goed gezien.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws